Recenzia: Otestovali sme novinku až 80W veľký Tronsmart Force Max reprák s Micro SD slotom, USB slotom, výdrž 13 hodín, odolnosť voči vode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Z e-shopu Geekbuying sme objednali čerstvú novinku Tronsmart Force Max z EU skladu. Keďže produkt sa nachádzal v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení sme neplatili.  Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

V balení nechýba audio jack kábel pre pripojenie napr. smartfónu alebo počítača, ďalší káblik USB C pre nabíjanie reproduktora. Nájdeme v balení aj popruh. Samozrejmosťou je spárovanie repráka na základe Bluetooth.

Tlačidlá sa nachádzajú na hornej strane reproduktora

Na bočnej strane sa nachádza karabína pre upevnenie popruhu

Na zadnej strane nechýbajú potrebné sloty, aj slot pre Micro SD kartu.

Tronsmart Force Max je ideálny reproduktor, ktorý ponúka prehrávanie cez bluetooth, audio kábel, alebo prehrávanie z Micro SD karty. USB port slúži pre nabíjanie iných zariadení napr. smartfónu. Tronsmart Force Max má výkon až 80W, vďaka ktorému má skvelé basy. Nechýba mu aj vodeodolnosť typu IPX6, vďaka ktorej mu neuškodí dážď, alebo obliatie vodou. Všetky konektory sú chránené gumou. Výdrž má na úrovni 13 hodín. Zoberme aj skutočnosť že basy sú kvalitné.

Aktualizácia 29.6.2023: Jeho cena sa pohybuje na úrovni 92.54€.

Vďaka kupónu: NNNTSMFROMAX

cena klesne na hodnotu: 77.15€, poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

EU sklad na Geekbuying máme otestovaný:  1.2.2023 – otestovaná objednávka z EU skladu e-shopu Geekbuying, N-one NPad Plus tablet doručený za 3 dní

Produkt kúpite kliknutím na tlačítko nižšie, automaticky máte nárok na našu online podporu v prípade problémov.  Objednávajte z počítača alebo cez notebook, prípadne režim počítačového zobrazenia prehliadača v smartfóne, vtedy zaznamenáme, že ste produkt objednali prostredníctvom našej stránky.

Tip: Z EU krajín CLO/DPH platiť nebudeš, ani z čínskych skladov pri TOMTO type poštovného

Návod: Ako uplatniť zľavový kupón v e-shope Geekbuying

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše