Recenzia: Otestovali sme aktuálne najpredávanejší Engwe Engine Pro, 45 km / hod. rýchlosť, má až 16Ah batériu, 120 km dojazd, 150 kg nosnosť

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Z e-shopu Geekbuying sme objednali z EU skladu aktuálne jeden z najpredávanejších e-bike Engwe Engine Pro.

E-bike sme objednali 8. novembra 2022. Na ďalší deň 9. novembra balík prebralo DPDčko.

Úspešne doručený bol 16. novembra 2022. Celková doba doručenia od objednávky bola 7 dní. Je to trošku viac ako zvyčajne 3 – 4 dni, je to ale spôsobené aktuálne zvýšenými objednávkami produktov z EU skladov. Na konci článku uvádzame podrobné sledovanie balíka.

Balík dorazil v poriadku, neporušený.

Celý rám bol obalený ochrannou penou, odolnou voči poškriabaniu rámu.

V balení nechýbajú potrebné kľúče, EU adaptér na nabíjanie, pedále. 

  • možné je nastaviť 5 úrovni elektrickej pomoci, pri najvyššej e-bike ťahá na maximálnu úroveň až 45 km / hod. Reálne čo sme otestovali po rovine dokázal vytiahnuť 49 km / hod. pri 80 kg jazdcovi.
  • Displej zobrazuje kapacitu batérie, zvolený režim, počet najazdených kilometrov.
  • Táto verzia displeja je najnovšia u toho e-bike, je úspornejšia na batériu. Možno niektorí čitatelia si všimli, že je menej farebná ako predchádzajúca verzia u tohto modelu e-bike, pôvodná verzia e-biku s prvou generáciou displeja sa skončila dodávať do e-shopov v apríli tohto roku. Každopádne displej je farebný, aj podsvietený.

Na ľavej strane riadidiel sa nachádza brzda, tlačítko „hore“ a  „dolu“ pre vybratie režimov jazdy. Z bočnej pravej strany sa e-bike zapína. Ďalej tu nájdeme zvonček, pridávanie „plynu“.

E-biku nechýbajú kvalitné prehadzovače spoločnosti Schimano, prevodov je 8, ktoré sa ovládajú na pravej strane. Na pravej strane riadidiel ďalej nájdeme brzdu. E-biku nechýba aj tempomat. Približne po 8 sekundách držania „plynu“ sa automaticky zapne tempomat, kedy e-bike ťahá sám.

Konštrukcia e-bike je skladacia, ľahko ho zložíte do kufra automobilu.

Na prednej strane nechýba svetlo a aj kvalitné tlmiče, ktorých intenzitu je možné regulovať. Rám pôsobí kvalitne a pevne.

Zadné svetlo je taktiež napájané z baterky.

Sedenie je výškovo nastaviteľné a veľmi pohodlné

E-biku nemôže chýbať stojan

E-bike obsahuje aj 2x kľúč pre zapnutie batérie.

ENGWE Engine Pro patrí aktuálne medzi najpopulárnejšie e-bike v EU skladoch známych e-shopov. Jeho prednosťou je vysoký výkon až 750W, vďaka ktorému jeho rýchlosť je na úrovni až 49 km / hod., – túto rýchlosť sme reálne otestovali, pri 85 kg jazdcovi, nosnosť až 150 kg, či priamo blatníky v balení. Sedenie je veľmi pohodlné. Dojazd je na úrovni 60 km – 70 km, pri elektrickom režime, pri asistovanom režime to môže byť približne 120 km. Kapacita batérie je na úrovni až 16 Ah, čo je oveľa vyššia ako u iných modelov, tým pádom sa pri jazdách veľmi rýchlo nevybíja. Nechýba tempomat, ktorý sa zapne automaticky po 8 sekundách jazdy.

Cena platná odo dňa 7.9.2023:

Jeho cena sa pohybuje na úrovni 1479€.

Vďaka kupónu: BGCZBP325

cena klesne na hodnotu: 1158.99€, poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Cz sklad máme aj otestovaný: 19. marec 2023 – Otestovaná objednávka z CZ skladu na Banggoode, balík doručený len za 1 deň od odoslania

Produkt kúpite kliknutím na tlačítko nižšie, automaticky máte nárok na našu online podporu v prípade problémov.  Objednávajte z počítača alebo cez notebook, prípadne režim počítačového zobrazenia prehliadača v smartfóne, vtedy zaznamenáme, že ste produkt objednali prostredníctvom našej stránky.

Tip: Z EU krajín CLO/DPH platiť nebudeš, ani z čínskych skladov pri TOMTO type poštovného

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše