Recenzia, Geekbuying, najlepší pomer cena / výkon: Tronsmart Groove 2 má Micro SD slot, výdrž až 18 hodín, vodotesný do hĺbky 1 metra

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


11. januára sme z Geekbuying z EU skladu objednali nový model repráčika Tronsmart Groove 2. 

Na ďalší deň 12. januára balík prebralo DHLko. Úspešne bol balík doručený 16. januára. Celková doba dodania od odoslania boli 4 dni.

 

Na hornej strane nájdeme ovládacie tlačiadlá a tlačítko pre zapnutie. Taktiež sa tam nachádzajú LED diódy, upozorňujúce na výdrž batérie alebo priebeh nabíjania.

Na spodnej strane sa nachádza závit pre satív.

V balení nechýba karabína, audio jack káblik, nabíjací USB C káblik

Repráčik krásne mení farby

Repráčik Tronsmart Groove 2 vydrží až 18 hodín prehrávania skladieb. Keďže mu nechýba certifikácia IPX7, je odolný voči ponoreniu do vody do hĺbky 1 metra po dobu 30 minút. V tejto cene patrí medzi najlepšie cenovo dostupné repráčiky s vysokou výdržou, taktiež poteší slot pre Micro SD karty. Samozrejmosťou je aj bluetooth prepojenie so zariadeniami. A navyše jeho podsvietenie je veľmi pekné.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni 26.28€.

Vďaka kupónu: GKBTSHU01

cena klesne na hodnotu: 23.99€, poštovné z českého skladu je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

EU sklad na Geekbuying máme otestovaný:  21.11.2022 – otestovaná objednávka z EU skladu e-shopu Geekbuying, balík doručený za 3 dní

Produkt kúpite kliknutím na tlačítko nižšie, automaticky máte nárok na našu online podporu v prípade problémov.  Objednávajte z počítača alebo cez notebook, prípadne režim počítačového zobrazenia prehliadača v smartfóne, vtedy zaznamenáme, že ste produkt objednali prostredníctvom našej stránky.

Tip: Z EU krajín CLO/DPH platiť nebudeš, ani z čínskych skladov pri TOMTO type poštovného

Návod: Ako uplatniť zľavový kupón v e-shope Geekbuying

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše