Recenzia: Atomi Alpha kolobežka ohromí integrovaným zámkom, podsvietením, so 650W motorom, naf. pneu, 30 km / hod., appkou, s dojazdom 40 km

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Z e-shopu Geekbuying sme objednali v tomto mesiaci nový model kolobežky Atomi Alpha. Keďže produkt sa nachádzal v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení sme neplatili.

Kolobežka bola odoslaná 9. februára a dorazila 14. februára.

 

Kolobežka sa zapína tlačidlom pod displejom, ktoré slúži aj pre prepínanie jazdných režimov. Dvojitým stlačením sa prepína režim jazdy. Kolobežka obsahuje 3 režimy jazdy. Režim chôdze, stredný režim a športový režim. Na displeji sa nachádzajú paličky znázorňujúce zostávajúcu kapacitu batérie, aktuálnu rýchlosť, prejdenú vzdialenosť.

Na prednej strane nechýba svetelný pás integrovaný v ráme kolobežky. Podsvietenie kolobežky je aj zo spodnej strany.

Výhodou kolobežky sú nafukovacie pneumatiky, 9 palcové.

Na bočných stranách nechýbajú odrazové sklíčka

Samozrejmosťou je aj stojan, ku ktorému nechýba aj gumová krytka, vďaka ktorej sa len tak nepoškriabe.

Oproti konkurencii je tu ale jedna poriadne skvelá vec. Kolobežke nechýba integrovaný zámok. Prednastavené heslo je 000, ale jednoducho ho zmeníte. Ako môžete vidieť na pravej strane od číselníka je prepínacie tlačidlo, ak sa prepne, tým pádom nastavíte vlastný kód a znovu to tlačidlo prepnete naspäť. 

Sklápanie kolobežky je jednoduché a rýchle

Pre spárovanie so smartfónom slúži aplikácia Atomi:

iOS: https://apps.apple.com/sk/app/atomi/id1639071178?l=sk

dostupná je aj v Google Play Store.

V aplikácii je možné nastaviť tempomat, kedy po 8 sekundách jazdy pípne, zero štart, kedy ťahá od 0 km/hod. Ďalej je možné v appke nastaviť aj automatické svietenie, nastavenie podsvietenia alebo farieb. Aj scén prepínania farieb podsvietenia. Samozrejmosťou je aj uzamknutie kolobežky aplikáciou. Všetky tieto funkcie majú v manuáli ku kolobežke aj vlastné skratky. To znamená, že tlačidlom pod displejom sa daná funkcia zapne alebo vypne. 

 

Možné je dokonca nastaviť aj maximálnu rýchlosť

Atomi Alpa kolobežka ponúka výkon na úrovni až 650W. Poteší dojazdom na úrovni 40 km, nosnosťou na úrovni 120 kg. Výhodou sú 9 palcové nafukovacie pneumatiky, vďaka ktorým pri jazde odolá nerovnostiam. Dobrou správou je aj zapnutie elektromotora pri 0 km / hod. rýchlosti. A najlepšou funkciou je integrovaný zámok v ráme kolobežky, ktorému je možné definovať vlastný kód.  Podsvietenie na prednej strane alebo zo spodnej strany kolobežky je veľmi pekné. 

Jej cena sa pohybuje na úrovni 462.09€.

Vďaka kupónu: 7WVXJ4JW

cena klesne na hodnotu: 415€, poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

EU sklad na Geekbuying máme otestovaný:  1.2.2023 – otestovaná objednávka z EU skladu e-shopu Geekbuying, N-one NPad Plus tablet doručený za 3 dní

Produkt kúpite kliknutím na tlačítko nižšie, automaticky máte nárok na našu online podporu v prípade problémov.  Objednávajte z počítača alebo cez notebook, prípadne režim počítačového zobrazenia prehliadača v smartfóne, vtedy zaznamenáme, že ste produkt objednali prostredníctvom našej stránky.

Tip: Z EU krajín CLO/DPH platiť nebudeš, ani z čínskych skladov pri TOMTO type poštovného

Návod: Ako uplatniť zľavový kupón v e-shope Geekbuying

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše