Recenzia, Gshopper: WQ-W4 kolobežka s 30 km / hod. rýchlosťou, s 30 km dojazdom, zero štart, kedy ťahá od 0 km / hod., tempomat, doručenie len za 3 dni z EU skladu

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Z e-shopu Gshopper sme objednali kolobežku WQ-W4 s dojazdom 30 km, 30 km / hod., ktorá má tempomat, aj štart od nuly. Keďže produkt sa nachádzal v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení sme neplatili.

Kuriér kolobežku prebral 3. februára, doručená bola 6. februára. Celková doba doručenia od odoslania boli 3 dni.

 

Kolobežka dorazila riadne zabalená, bez poškodenia. 

V balení sa nachádza manuál, EU adaptér pre nabíjanie, skrutky pre dotiahnutie riadidiel o nosnú tyč.

Na riadidlách sa nachádza brzda, zvonček, pridávanie plynu. Na samotnom displeji nájdeme paličky znázorňujúce kapacitu batérie, aktuálnu rýchlosť, možnosť prepínania 3 režimov jazdy. Režimy jazdy sa prepínajú dvojklikom zapínacieho tlačítka kolobežky. 

Sklápací mechanizmus je veľmi jednoduchý.

Na prednej aj zadnej strane sa nachádza svetlo. 

Brzdy kolobežka má dokonca kotúčové. Pneumatiky sú 8.5 palcové, bezdušové.

Kolobežku je tak možné jednoducho zložiť a zvonček pripevniť o háčik na blatníku, kedy ľahko kolobežku prenesiete

Na bočných stranách kolobežky nechýbajú reflexné červené pásy.

Kolobežka dokonca obsahuje aj aplikáciu pre smartfón, aplikácia s názvom Tuya. Vďaka tejto aplikácii je možné uzamknúť kolobežku, nastaviť tempomat, kedy kolobežka po 8 sekundách jazdy pípne a ťahá sama. Tempomat sa vypína stlačením brzdy.

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tuya.smart&hl=sk&gl=US

Apple Store: https://apps.apple.com/us/app/tuya-smart/id1034649547

Cez aplikáciu je ďalej možné nastaviť automatické svietenie, či Zero štart, kedy kolobežka ťahá od 0 km / hod. a netreba ju roztláčať.

WQ-W4 kolobežka obsahuje 8.5 palcové bezdušové pneumatiky. Jej nosnosť je na úrovni 120 kg. Poteší dojazd na úrovni 30 km, rýchlosť na úrovni 30 km/ hod. Skvelou správou je, že obsahuje aj aplikáciu pre smartfón, s možnosťou nastavenia tempomatu, Zero štartu.

Jej cena sa pohybuje na úrovni 299€.

Vďaka kupónu: A1653D565837

cena klesne na hodnotu: 239€, poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

EU sklad máme aj priamo otestovaný: 26. november 2022 – Otestovaná objednávka z poľského skladu na Gshopper, balík doručený len za 2 dni od odoslania

Produkt kúpite kliknutím na tlačítko nižšie, automaticky máte nárok na našu online podporu v prípade problémov.  Objednávajte z počítača alebo cez notebook, prípadne režim počítačového zobrazenia prehliadača v smartfóne, vtedy zaznamenáme, že ste produkt objednali prostredníctvom našej stránky.

Tip: Z EU krajín CLO/DPH platiť nebudeš, ani z čínskych skladov pri TOMTO type poštovného

Návod: Ako uplatniť kupóny v e-shope Gshopper.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše