Recenzia, Gshopper: Otestovali sme TWS slúchadlá s podporou bezdrôtového nabíjania, automatického párovania s iOS, púzdro má aj repráčik pre ich hľadanie

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Z čínskeho skladu Gshopper k nám dorazili zaujímavé slúchadlá značky TWS. Doručené boli približne za 20 dní, bez ďalších poplatkov navyše pri doručení.

Slúchadlá sú kompatibilné so systémom Android alebo s iOS. Ich púzdro obsahuje aj reproduktor, ktorý slúži pre ich lokalizovanie v prípade, ak používate iOS systém na smartfóne. Samotné púzdro je možné nabíjať aj bezdrôtovo, prostredníctvom Qi Charge nabíjačiek. Udávaná výdrž slúchadiel na na úrovni 5 – 8 hodín.

Ich cena v predaji Gshopper sa pohybuje na úrovni 46.50€.

Vďaka kupónu: 8DC1F20083

cena klesne na hodnotu: 29€. Poštovné je zadarmo. Pri doručení ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky sú zahrnuté v cene tovaru. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. 

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu nefunguje. Len pri nákupe z počítača/z notebooku máte nárok na našu podporu v prípade problémov. Cez aplikáciu v smartfóne nenakupujte, ceny v aplikácii môžu byť odlišné / nárok na našu podporu cez aplikáciu v smartfóne nemáte. 

Návod: Ako uplatniť kupóny v e-shope Gshopper.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše