Recenzia: Vevor ponúka kvalitnú ultrazvukovú čističku v rôznych objemoch

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Z e-shopu Vevor ktorý má sklady len v Európe sme objednali z EU skladu kvalitnú ultrazvukovú čističku tejto značky. Keďže produkt sa nachádzal v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení sme neplatili.

Odoslaný z EU skladu bol balík 19. mája 2023 z Nemecka, úspešne bol balík doručený 23. mája 2023. Celková doba dodania od odoslania boli len 4 dni.

Balík dorazil v neporušenej krabici

Samotná čistička je zabalená precízne v pene, ktorá čističku chráni pri prevoze

V balení sa nachádza EU adaptér, hadica pre odtok vody, manuál, či košík a menšia sieťka

Z jednej bočnej strany sa nachádza kohútik pre odtok vody

Prívod je možné vypnúť tlačidlom

Ultrazvuková čistička obsahuje dva displeje zobrazujúce aktuálnu teplotu a časovač. Pod displejmi sa nachádzajú ovládacie tlačidlá

Jeho cena v EU sklade sa pohybuje na úrovni 134.99€ v 6L verzii. V predaji sú aj väčšie verzie na rovnakej stránke tovaru. 

Vďaka kupónu:VVMH5%OFF

cena klesne na hodnotu: 128.24€. Poštovné je zadarmo. Produkt sa nachádza v EU sklade, e-shop Vevor má produkty len v EU skladoch. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Produkt kúpite kliknutím na tlačítko nižšie, automaticky máte nárok na našu online podporu v prípade problémov.  Objednávajte z počítača alebo cez notebook, prípadne režim počítačového zobrazenia prehliadača v smartfóne, vtedy zaznamenáme, že ste produkt objednali prostredníctvom našej stránky.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše