Recenzia, Banggood: Rogbid Mille ponúkajú nádherný IPS displej, certifikáciu 5ATM a IP69K, výrazne nižšiu cenu ako konkurencia

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Z e-shopu Banggood sme v polovici mája objednali nový model robustných hodiniek Rogbid Mille s 1.91 palcovým IPS displejom. Balík bol odoslaný 25. mája, úspešne doručený bol 9. júna. Celková doba dodania od odoslania z Číny bolo 14 dní. Banggood má poštovné z Číny ošetrené, kedy DPH a CLO už je zahrnuté v cene tovaru. Pri doručení sme poplatky navyše neplatili, balík dorazil slovenskou poštou. 

Pre spárovanie so smartfónom slúži aplikácia Da Fit:

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crrepa.band.dafit&hl=sk&gl=US

iOS Store: https://apps.apple.com/us/app/da-fit/id1316004998

Párovanie so smartfónom prebehlo bezproblémovo bez vád 

Výhodou je, že samotná aplikácia je v slovenčine

Nechýba možnosť výberu z množstva ciferníkov

Nechýba možnosť merania kyslíku v krvi

Taktiež hodinky merajú krvný tlak

 

Hodinky Rogbid Mille obsahujú 1.91 palcový farebný IPS displej, ktorý nájdeme v smartfónoch. Vďaka tomu je zobrazovanie veľmi pekné, skoro na úrovni AMOLED. Kedysi ste kúpili lacné hodinky a videli ste tam ešte pixely. V tomto prípade displej je veľmi pekný a v danej cene bezkonkurenčný. Hodinkám nechýba certifikácia IP69K a 5ATM, kedy sú vodotesné do hĺbky 50 metrov. Výdrž je na úrovni 75 dní v čisto úspornom režime, približná výdrž pri bežnom používaní je 12 – 15 dní. Samotné notifikácie fungujú bezproblémovo. Hodinky dokonca podporujú aj prijatie hovoru a dokážete s nimi telefonovať (bluetooth prepojenie so smartfónom). Za cenu, v ktorej sa predávajú, konkurencia môže závidieť.

Ich cena sa pohybuje na úrovni: 29.76€.

Vďaka kupónu: BG657276

cena klesne na hodnotu: 28.84€. Pri doručení ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky sú zahrnuté v cene tovaru. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. 

Pre presmerovanie do e-shopu a nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje, zo smartfónu nefunguje. Len pri nákupe z počítača/z notebooku máte nárok na našu podporu v prípade problémov. Cez aplikáciu v smartfóne nenakupujte, ceny v aplikácii môžu byť odlišné / nárok na našu podporu cez aplikáciu v smartfóne nemáte. 

Tip: Z EU krajín CLO/DPH platiť nebudeš, ani z čínskych skladov pri TOMTO type poštovného

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše