Recenzia, Geekbuying: Creality Ender 5 S1 patrí medzi najrýchlejšie 3D tlačiarne, zaujme nízkou cenou

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Z e-shopu Geekguying sme ešte v máji objednali 3D tlačiareň Creality Ender-5 S1, ktorá sa vyznačuje rýchlejším tlačením v porovnaní s lacnejšími modelmi 3D tlačiarní. Keďže sa nachádzala v EU sklade, ďalšie dodatočné poplatky navyše sme neplatili.

Kuriér DPD balík prebral 11. mája 2023, úspešne bol balík doručený 15. mája 2023. Celková doba dodania od odoslania boli 4 dni.

V balení k tlačiarni nechýba náplň. Objednali sme aj ďalšiu náplň navyše

Tlačiareň neobsahuje slovenský ani český jazyk, obsahuje minimálne angličtinu

3D tlačiareň Creality Ender 5 S1 dosahuje rýchlosť tlače na úrovni 250mm/s, vďaka ktorej patrí medzi najrýchlejšie 3D tlačiarne. Výsledkom je nižší čas tlače ako aj nižšia spotreba energie.

Creality Ender-5 S1 má celokovový kockový rám kombinovaný s klasickou karteziánskou štruktúrou. Stabilita je tak zvýšená hrubými lineárnymi hriadeľmi, extra klinmi, dvoma konzolami a silikónovými držiakmi na lôžko.

Creality Ender-5 S1 otvára úplne nový svet, pretože do hry vstupuje množstvo tepelne odolných technických plastových vlákien. Bežné vlákna: PLA, PETG, TPU. Podporuje aj vysokoteplotné vlákna*: ABS, PC, ASA, HIPS.

Creality Ender-5 S1 má 4,3-palcový dotykový displej so širokým pozorovacím uhlom, citlivou odozvou a používateľským rozhraním s kartami. Pre jednoduché nastavenie je pridaná aj stránka s reguláciou teploty PID.

Tento model 3D tlačiarne tlačí viacerými spôsobmi:

Tlač z pamäťovej karty – vložte pamäťovú kartu a tlačte priamo.

Tlač z počítača – Pripojte sa k počítaču pomocou kábla USB-C.

Cloud Printing – pripojte sa k aplikácii Creality Cloud cez WiFi*. „Pripojenie k Creality Cloud vyžaduje WiFi Box, ktorý je možné zakúpiť samostatne.

Jej cena sa pohybuje na úrovni 381€.

Vďaka kupónu: NNNFRCRENDER5S1

cena klesne na hodnotu: 375€, poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

EU sklad na Geekbuying máme otestovaný:  20.7.2023 – otestovaná objednávka z EU skladu e-shopu Geekbuying, Jimmy vysávač doručený len za 2 dní

Produkt kúpite kliknutím na tlačítko nižšie, automaticky máte nárok na našu online podporu v prípade problémov.  Objednávajte z počítača alebo cez notebook, prípadne režim počítačového zobrazenia prehliadača v smartfóne, vtedy zaznamenáme, že ste produkt objednali prostredníctvom našej stránky.

Tip: Z EU krajín CLO/DPH platiť nebudeš, ani z čínskych skladov pri TOMTO type poštovného

Návod: Ako uplatniť zľavový kupón v e-shope Geekbuying

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše