Ulefone Future vypredaný za pár sekúnd

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Ulefone-Future-Flash-Deal-Ends

Spoločnosť Ulefone dnes spustila predobjednávku na svoj nový mobilný telefón Ulefone Future. Zariadenie sa vypredalo behom pár sekúnd.

199 dolárov bola veľmi atraktívna cena.

Ulefone Future prichádza s 5.5 displejom, s operačným systémom android 6.0. Srdcom zariadenia je  procesor Helio P10 MTK6755 taktovaný na 1.95GHz,samozrejme 64bitový, konektor USB C, podpora rýchlonabíjania, batéria má kapacitu 3000mAh.

Medzi hlavnými prednosťami zariadenia patrí bezrámčekový displej, ktorý je prezentovaný samotným výrobcom takým spôsobom, že zariadenie jednoducho budete ovládať jednou rukou ako keby ste ovládali 5 palcový smartfón.

Displej je pokrytý sklom Gorilla Glass 3. Velkosť je 4GB a interné úložisko 32GB. Podpora dual sim samozrejmosťou, taktiež podpora pamäťových kariet až do kapacity 128GB. Ďalej je to 5mpx predná kamera a 16mpx zadná kamera. Menšou revolúciou vo svete smartfónov je čítačka otlačkov prstov na bočnej pravej strane zariadenia, na prednej strane sú 3 virtuálne tlačítka. Bluetooth 4.0, GPS, kompas, gyroskop a pod. Zariadenie je tým pádom pripravené na virtuálnu realitu.

Zdroj: http://www.gizchina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše