Kupón: Najlepší 64GB EU Android Box Beelink s magickým ovládačom, 4GB RAM, 1GB LAN za 68.40€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Boxu v balení nechýba magický ovládač, ktorý poznáme napríklad z televízorov LG. Ovládač slúži ako myška. Boxu nechýbajú komplet Google služby, 4GB RAM, 64GB úložisko. Ethernet je na úrovni až 1GB, nie len 100mb. Samozrejmosťou sú všetky jazyky.

Cena boxu sa pohybuje na úrovni: 72€.

Vďaka kupónu: GBCNGT1MINI-A

cena klesne na hodnotu: 68.40€. Poštovné typu EU Priority Line, pri ktorom neplatíte ďalšie poplatky navyše je v cene 1.07€. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom EU Tv Box

Prípadne ak chcete ušetriť na poštovnom odporúčame vybrať poštovné typu Netherlands Registred, ktoré je v cene 0.02€. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, tieto poplatky Vám budú preplatené. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať našu podporu a zaslať nám doklad o zaplatení colných poplatkov, číslo objednávky, e-mailovú adresu, pod ktorou ste registrovaný v e-shope. Preplatenie platí pre objednávky, ktoré sú vytvorené presmerovaním z našej webovej stránky do zahraničného e-shopu.

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše