S kupónom ušetríš: Výkonnejšia Xiaomi SOOCAS X3U, s púzdrom, aj 3 nadstavce za 39.80€ z pôvodných 54.45€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi nedávno spustila predaj druhej generácie zubnej kefky Soocare Soocas X3. Tentokrát bol zaradený do predaja novší model, Soocas X3U.

Oproti prvej verzií sa výrazne nelíši. Batéria zostala na úrovni 1000mAh. To vám vydrží približne na 25 dní používania kefky na jedno nabitie. Zubná kefka má certifikáciu IPX7 vďaka čomu je vodotesná a môžete ju vyčistiť pod tečúcou vodou. Zubná kefka obsahuje bluetooth, vďaka čomu ju spárujete so smartfónom pre kontrolu kapacity batérie.

Vylepšenia získali otáčky, ktoré dosahujú úroveň 39 600 otáčok za minútu, u pôvodného modelu to bolo 38 600 otáčok. V balení nenájdeme len 1 nadstavec, ale 3 rôzne nadstavce. Nabíjanie je teraz rýchlejśie, namiesto 16 hodín u pôvodného modelu, teraz nový model kefky nabijete za 4 hodiny. Taktiež v balení tentokrát nájdeme cestovné púzdro, ktoré nebolo u predošlej generácie.

Cena v predaji sa pohybuje na úrovni 54.45€.

Vďaka kupónu: BGX3URA

cena klesne na hodnotu: 39.80€. Poštovné EU Priority Line je v cene 4.09€. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Soocas zubná kefka

Seznačné EU Priority Line na Banggood sme znovu otestovali: Doručenie len za 5 dní! Z Číny

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše