S kupónom ušetríš: Xiaomi Amazfit Bip S s krajším displejom, BT 5.0, ohromná výdrž 40 dní za 67.57€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Huami začiatkom tohto roku predstavila nové hodinky Amazfit Bip S.

Hodinky Amazfit Bip S prichádzajú s 1.28 palcovým displejom s rozlíšením 176 x 176 pixelov, ktorý je viac farebnejší a krajší v porovnaní s prvou generáciou Amazfit Bip hodiniek. Hodinky vážia iba 19 gramov, s remienkom 31 gramov. Displej chráni Gorilla Glass sklo 3. generácie, s pekným 2.5 stupňovým zahnutím. Hodinky obsahujú aj GPS modul.

Podporujú športové módy ako: beh, chôdza, jazda na bicykli. Tiež je tu voľba kontinuálneho monitorovania tepu v určitých časových intervaloch počas celého dňa. Nové hodinky tiež majú certifikáciu 5ATM, vďaka ktorej sú vodotesné do hĺbky 50 metrov, u predchodcu to bola technológia IP68. Displej obsahuje reflexnú vrstvu, vďaka ktorej je dokonale viditeľný na priamom slnečnom svetle. Displej je vyrábaný najnovšou technológiou, ktorú poznáme z hodiniek Amazfit Stratos 3. Spoločnosť Huami si na nových hodinkách dala skutočne záležať, obsahujú batériu s kapacitou 190 mAh vďaka ktorej vydržia až 40 dní na jedno nabitie. Po novom nechýba aj najnovšia technológia bluetooth 5.0. Nechýbajú bežné funkcie ako notifikácie, meranie spánku.

Cena hodiniek v predaji sa pohybuje na úrovni 74.05€.

Vďaka kupónu: BGAMBS

cena klesne na hodnotu: 67.57€. Poštovné typu EU Priority Line je v cene 4.94€, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu e-shopu s produktom Amazfit Bip S

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše