Recenzia: Otestovali sme 360 X3 až 5 megapixelový zvonček bez mesačných poplatkov, s bezkonkurenčnou cenou, sirénou voči podozrivým osobám, za 59.99€, na Slovensku bežne stojí 120€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Z EU skladu sme objednali aktuálne jeden z najpopulárnejších zvončekov 360 X3.

DHLko balík prebralo 15. novembra 2022, úspešne balík bol doručený 21. novembra 2022. Celková doba dodania od odoslania bolo 6 dní. Je to trošku viac ako bežné 3 – 4 dni, ale je to z dôvodu aktuálnej zvýšenej vyťaženosti prepravných spoločností. Keďže produkt sa nachádzal v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení sme neplatili.

 

Produkt dorazil v bezchybnom stave, zabalený v ochrannej fólii

Keďže produkt sa predáva oficiálne na viacerých svetových trhoch, redukciu do zásuvky je možné jednoducho meniť.

Zvonček sa nabíja prostredníctvom USB C konektora na zadnej stane, kde je aj tlačidlo pre zapnutie zvončeka

Samotný zvonček sa uchytáva o múr prostredníctvom skrutiek alebo prostredníctvom obojstrannej pásky. Všetko toto príslušenstvo je v balení

Samotné párovanie zvončeka prebieha prostredníctvom aplikácie v smartfóne s názvom Botslab, dostupná pre:

iOS: https://apps.apple.com/us/app/botslab/id1527541684

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visualworld.cloudsmart&hl=en_US&gl=US&pli=1

Keďže zvonček obsahuje aj 5 000 mAh batériu a 8GB interné úložisko, dokáže tak 120 dní ukladať záznam. Možné je zvonček napájať aj drôtovo.

 

Zaujímavou funkciou je aj poplašná siréna. Ak sa niekto pohybuje neustále pred vchodom a nezvoní, to sa zdá byť podozrivé a spustí sa siréna, je to ideálne vo večerných hodinách a v noci. Samozrejme je možné túto funkciu mať vypnutú.

 

 

Výhodou je pri notifikáciach, že priamo na Apple Watch nechodí len oznámenie, ale aj samotná fotografia. Možné je nastaviť oznámenia zazvonenia, ale aj pohybu pred zvončekom.

 

Zvonček dokonca obsahuje aj sirénu v prípade ak niekto chce ukradnúť zvonček, alebo sa o to pokúša

Možné je nastaviť aj vzdialenosť zóny, pri ktorej zvonček má oznamovať, že je pred ní pohyb

 

Zaujímavou funkciou je radar, pri ktorom vidíte presné miesto, kde sa osoba nachádza

Všetky záznamy nájdete v tzv. event vieweri, kde sú zoradené podľa času, pri každom vidíte typ, či to bolo zvonenie na zvonček, alebo len pohyb pred ním.

Samotný zvonček obsahuje aj interné úložisko s kapacitou 8 GB, ktoré vystačí na 120 dní záznamov.

 

Ak by ste chceli mať data na cloude, možné je využiť aj cloudové úložisko s možnosťou uchovávania posledných 7 alebo 30 dní záznamu.

 

Zvonček 360 X3 je jeden z mála zvončekov, ktorý ponúka až 5 megapixelové rozlíšenie v danej cene za ktorú sa predáva. Navyše mu nechýba 8 GB úložisko pre uchovávanie záznamov. Výhodou oproti konkurencii je aj siréna voči podozrivým osobám, alebo osobám pokúšajúcich sa odcudziť zvonček.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni 59.99€ na Aliexpresse. Poštovné je zadarmo. Na Geekbuying je aktuálne vypredaný.

Podľa novej dohody Aliexpressu a Slovenskej Pošty už sa nemusíte obávať colných poplatkov alebo DPH aj pri nákupe z Číny, žiadne poplatky navyše pri doručení nebudú účtované: Exkluzívne: Pri objednávkach z Aliexpressu aj s čínskych skladov už neplatíte CLO a DPH

Otestovali sme objednávku z čínskeho skladu na Aliexpresse, balík bol doručený bez ďalších poplatkov navyše pri doručení: 18. október 2022 – otestovaná objednávka z Aliexpressu z čínskeho skladu, balík doručený za 14 dní bez zastavenia colnicou

Jeho cena v slovenských e-shopoch sa pohybuje na úrovni od 120€, ušetríte tak 60€.

Produkt kúpite kliknutím na tlačítko nižšie, automaticky máte nárok na našu online podporu v prípade problémov.  Objednávajte z počítača alebo cez notebook, prípadne režim počítačového zobrazenia prehliadača v smartfóne, vtedy zaznamenáme, že ste produkt objednali prostredníctvom našej stránky.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše