S kupónom ušetríš v EU sklade, aj sme ju recenzovali, CAFAGO, TAK LACNÁ MESIACE NEBOLA: Podľa nás patrí medzi najlepšie na trhu, NAVEE N65 s 10 palc. naf. pneumatikami, dojazd až 65 km, tempomat len 495€ z pôvodných 730€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Z nášho testovania: Kolobežka NAVEE N65 ponúka výkon 500W, keď kolobežka potrebuje, napr. do kopcov, výkon sa zvýši až do 900W. Lenivá pri jazde nieje, motor je naozaj dostatočne silný, ťahá bez problémov do strmých kopcov. Ponúka dojazd na úrovni 65 km, s rýchlosťou 25 km / hod. Nosnosť je na úrovni 120 kg. Môžeme s istotou povedať, že toto je aktuálne najlepšia kolobežka so 65 km dojazdom. Z nášho testovania a dojmov je lepšia ako Ninebot Max. Nechýba podpora spárovania s aplikáciou, výborný je tempomat, kedy po 8 sek. jazdy pípne a ťahá sama. Ikonka tempomatu sa zobrazí aj na displeji. Akonáhle stlačíte brzdu, tempomat sa deaktivuje. Zapnúť alebo vypnúť ho dokážete cez aplikáciou. 

Jej cena sa pohybuje na úrovni 730€.

Vďaka kupónu: TCGN65H

cena klesne na hodnotu: 495€, poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.

Produkt kúpite kliknutím na tlačítko nižšie, automaticky máte nárok na našu online podporu v prípade problémov.  Objednávajte z počítača alebo cez notebook, prípadne režim počítačového zobrazenia prehliadača v smartfóne, vtedy zaznamenáme, že ste produkt objednali prostredníctvom našej stránky.

Tip: Z EU krajín CLO/DPH platiť nebudeš, ani z čínskych skladov pri TOMTO type poštovného

Návod: Ako uplatniť zľavový kupón v e-shope Geekbuying

Recenzia: NAVEE N65 kolobežka má dojazd 65 km, rýchlosť 25 km / hod., appku, aj tempomat

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše